Bladerdeegbakjes met cantharellen

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de cantharellen schoon en halveer grote exemplaren. Verwarm de bladerdeegbakjes in de oven.
  • 2 Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Fruit ze glazig in de olie. Doe er de cantharellen bij en bak ze goudbruin. Roer er een scheutje witte wijn door. Laat de alcohol verdampen. Roer er de zure room en de peterselie door.
  • 3 Neem de cantharellen van het vuur af. Breng ze op smaak met peper en zout. Verdeel ze over de warme deegbakjes en garneer met een plukje groen.

Bladerdeegbakjes met cantharellen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept

Quiche met Hollandse geitenkaas
30 min-
Bekijk recept
Rachel Khoo's met groenten gevulde bladerdeegbakjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebakje met chocolademousse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Frisse meloengebakjes met yoghurtmousse
2 uur-
Bekijk recept