Andijviestamppot met gehaktballetjes

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen gaar. Giet af, laat even uitdampen en stamp tot een droge puree.
  • 2 Meng het gehakt met het ei, de ketchup en de verkruimelde beschuiten. Kruid met nootmuskaat, gemberpoeder, peper en zout.
  • 3 Vorm 12 balletjes van het gehakt en bak ze in boter. Voeg na 10 minuten de sjalot toe. Blus met de bouillon en laat sudderen.
  • 4 Stoof de andijvie even in boter. Voeg de karnemelk toe en roer 3 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Meng met de puree. Serveer met de gehaktballetjes.

Andijviestamppot met gehaktballetjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel uit de oven met andijviestamppot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept