Zalmburger met bietjes en komkommer

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de lente-ui. Hak de zalm fijn. Meng de zalm met de lente-ui, mosterd, chilipeper, het ei, paneermeel, peper en zout. Vorm er 4 burgers van en leg ze een halfuur in de koelkast.
  • 2 Meng de room met de dille, peper en zout. Zet koel weg.
  • 3 Schil de komkommer, verwijder de zaadjes en snij hem in blokjes. Meng met de azijn, de suiker, de cayennepeper en het zout. Laat even marineren.
  • 4 Bak de zalmburgers in boter.
  • 5 Snij de broodjes open. Beleg ze met sla, plakjes biet en een burger. Werk af met een schepje dilleroom. Serveer de komkommersalade erbij.

Zalmburger met bietjes en komkommer is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmburger met limoen en dille
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise curry met zalm & zalmburgers
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige zalmburger met wasabisaus
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmburger met dillesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept