Blondies met macadamianoten

16
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160°C. Bekleed een vierkant brownieblik (20 x 20 cm) met bakpapier. Laat 300 g van de witte chocolade au bain-marie smelten met de boter.
  • 2 Mix in een beslagkom de suiker luchtig met de eieren, voeg het vanille-aroma toe en spatel er de zelfrijzende bloem door. Schep dan de gesmolten witte chocolade door het beslag.
  • 3 Hak de resterende 100 g chocolade grof, roer door het beslag en schep het beslag in het brownieblik.
  • 4 Bak 25 à 30 minuten in de voorverwarmde oven. Laat het gebak afkoelen in het bakblik. Ontvorm. Hak de noten grof en strooi ze over het gebak. Smelt wat extra chocolade au bain-marie en trek er lijntjes mee over het gebak. Laat opstijven. Bestuif met bloemsuiker en snij tot slot de koek in stukken van 5 x 5 cm.

Blondies met macadamianoten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees met ketjap en kruiden
2u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownies & blondies
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Broccoli met noten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indische groenteschotel (sajoer lodeh)
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Brownies & blondies
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Blondies met speculoos
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Blondies (witte versie brownies)
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Blondies (brownies met witte chocolade)
30 min Nagerecht
Bekijk recept