Trifle met witte chocolade en passievrucht

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de suiker in een ruime mengkom. Splits de eieren. Doe de dooiers bij de suiker en klop tot een bleke, romige massa waarin de suiker volledig opgelost is. Doe er de mascarpone bij en klop mooi glad.
  • 2 Snij het vanillestokje overlangs open en schraap er de zaadjes uit. Roer ze door het mascarponemengsel.
  • 3 Klop de eiwitten op tot een stevig schuim. Spatel de eiwitsneeuw voorzichtig door het mascarponemengsel. Verkruimel de koekjes.
  • 4 Zet mooie glaasjes klaar. Schep in elk glas een laagje mascarponemousse, wat koekkruimels en lepel daarover wat passievruchtensap. Rasp hierover wat witte chocolade. Herhaal een keer en eindig met de witte chocolade. Zet de glaasjes in de koelkast tot je gaat serveren.

Trifle met witte chocolade en passievrucht is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Passievrucht-mascarponegebak
55 min Nagerecht
Bekijk recept

Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomertrifle met gemengd fruit
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Trifle met meringue, mango en passievrucht
15 min Nagerecht
Bekijk recept