Linguine met venkel en balletjes

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de balletjes. Snipper de bieslook en de lente-ui. Meng ze, samen met de eidooier en peper en zout, door het gehakt. Vorm er balletjes van en wentel ze door paneermeel. Laat rusten in de koelkast.
  • 2 Maak de groenten schoon. Snij de venkel in reepjes. Pel en snipper de knoflook.
  • 3 Stoof de venkel 10 minuten in olijfolie. Schep er de knoflook door en stoof even mee. Doe er de rucola bij en roerbak tot hij geslonken is (hou wat apart voor de afwerking). Voeg de citroenschil en de room toe. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Kook de pasta beetgaar.
  • 5 Bak de balletjes in olijfolie. Meng ze met de pasta en de saus. Werk af met rucola en venkelgroen.

Linguine met venkel en balletjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met gepofte cherrytomaat en garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept