Rabarbercrumble

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Vet 4 individuele taartvormpjes in met boter.
  • 2 Maak de rabarber schoon. Snij de stengels in stukjes van 2 cm. Meng ze met de confituur, de witte suiker en het citroensap. Vul er de vormpjes mee.
  • 3 Meng de havermout met de bruine suiker, de bloem en het kaneelpoeder. Doe er de boter bij en meng kort met de vingers tot een kruimelige massa.
  • 4 Verdeel de crumble over de rabarber. Zet de taartjes 25 minuten in de oven. Schep er voor het serveren een beetje losgeroerde yoghurt over.

Rabarbercrumble is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Rabarbercrumble met aardbeiensalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble met sinaasappel en walnoten
20 min- Nagerecht
Bekijk recept
Snelle aardbeien-rabarbercrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble
0 min
Bekijk recept

Rabarbercrumble met aardbeiensalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble met sinaasappel en walnoten
20 min- Nagerecht
Bekijk recept
Snelle aardbeien-rabarbercrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble
0 min
Bekijk recept