Cannelloni met feta en champignons

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Borstel de champignons schoon en snij ze in plakjes. Spoel de prei en snij in ringen. Hak de spinazie grof. Pel en snipper de ui en de knoflook.
  • 2 Bak de champignons 2 minuten in boter. Doe er de prei bij en bak even mee. Voeg er de spinazie aan toe en laat slinken. Haal van het vuur af en verbrokkel er de helft van de feta bij. Schep om en kruid met peper en zout.
  • 3 Vet een ovenschaal in met olie. Vul de (ongekookte) cannelloni met het mengsel en leg ze in de schaal. Klop de eieren los met de room. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Giet ze over de cannelloni en verkruimel er de rest van de feta over. Zet in 25 minuten in de oven.

Cannelloni met feta en champignons is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept