Peer-veenbessenconfituur

4
120 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de veenbessen en laat ze uitlekken. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in stukjes. Doe ze samen met de veenbessen en het sinaasappelsap in de blender en mix fijn.
  • 2 Doe het fruit in een kookpan en meng met de suiker. Breng aan de kook en laat 5 minuten flink doorkoken.
  • 3 Giet de confituur in brandschone potjes. Draai er meteen de deksels op en laat afkoelen.

Peer-veenbessenconfituur is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Lozèrelam met cantharellen en wintergroenten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Köttbullar / Gehaktballetjes met puree en veenbessenconfituur
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendierragout met paddenstoelen en jeneverbessen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
veenbessenconfituur
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept