Vitello tonnato basisrecept

4
120 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de wortel, selder en ui in grove stukken. Doe ze met het kalfsvlees en het kruidentuiltje in een kookpan. Voeg een snuifje zout toe, en water tot het vlees onderstaat. Breng aan de kook, met een deksel op de pan. Laat 1 uur heel zachtjes sudderen: schep geregeld het schuim af.
  • 2 Neem de pan van het vuur af en laat het vlees afkoelen in het kookvocht. Giet het kookvocht af, bewaar de groenten.
  • 3 Mix de helft van de gekookte groenten met de tonijn, de kappertjes en de ansjovis tot een dikke pasta. Roer er de mayonaise door. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Snij het vlees in dunne plakjes en schik ze op de borden. Lepel er de saus over en werk af met appelkappertjes, waterkers en zwarte peper.

Vitello tonnato basisrecept is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Basisrecept biefstuk bakken
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basisrecept aardappelpuree
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Basisrecept rijstepap
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato van gegrilde kalfsentrecote
1uurwachten- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept