Saté van kipgehakt met tabouleh

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het gehakt met de helft van het paneermeel, het ei, de sjalot, de peterselie, een snuifje chili, paprikapoeder, peper en zout. Vorm er 8 worstjes van en wentel ze door de rest van het paneermeel.
  • 2 Snij de paprika voor de spiesjes in stukken. Prik ze samen met het vlees aan spiesjes.
  • 3 Maak de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de korrels los met een vork.
  • 4 Maak de groenten schoon. Snij de lente-ui in ringetjes, de komkommer en paprika in miniblokjes. Schep alles door de couscous, samen met de kruiden, 2 eetlepels maïsolie en het citroensap. Kruid met peper en zout.
  • 5 Bestrijk het barbecuerooster met olie en gril de spiesjes goudbruin. Serveer ze met de tabouleh.

Saté van kipgehakt met tabouleh is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Libanese tabouleh
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde forel van de barbecue
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tabouleh met koolrabi
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde groente met feta & tabouleh
Bekijk recept

Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept