Linguine met citroenkip

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de artisjokharten uitlekken en snij ze in stukken. Pel de knoflook en snij ‘m in plakjes. Spoel en snipper het pepertje (zonder zaadjes). Spoel en droog de waterkers.
  • 2 Snij de kip in reepjes en stoof ze aan in olijfolie. Doe er de artisjokken, knoflook, chilipeper, citroenschil, en het citroenap bij. Dek af. Laat 5 à 6 minuten garen en schep af en toe om.
  • 3 Kook intussen de pasta beetgaar. Giet af en bewaar 60 ml van het kookvocht.
  • 4 Doe de pasta en het kookvocht bij de kip en laat nog even goed verwarmen. Breng op smaak met peper en zout.
  • 5 Zet de pan van het vuur af. Schep er de waterkers door. Verdeel over de borden en werk af met parmezaan.

Linguine met citroenkip is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Citroenkip
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenkip met aardappelpartjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rocketsalade met citroenkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenkip met courgette
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met gepofte cherrytomaat en garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept