Salade niçoise (2)

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schep de dressing en de pasta door de rucola. Laat 5 minuten rusten, en schep dan opnieuw om. Serveer meteen, of bewaar maximaal 48 uur in de koelkast.
  • 2 Laat de tonijn en de olijven uitlekken. Snij de ansjovis in stukjes. Maak de groenten schoon.
  • 3 Scheur de sla in stukjes. Snij de tomaten in partjes en de paprika in reepjes.
  • 4 Roer een vinaigrette van de olijfolie, de wijnazijn, peper en zout.
  • 5 Verdeel alle ingrediënten over de borden en besprenkel met de vinaigrette. Werk voor het serveren af met een draai van de pepermolen.

Salade niçoise (2) is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept