Tomaten-scampipannetje

4
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de chilipeper (zonder zaadjes) en meng met de gember, het limoensap en 1 el olijfolie. Wentel er de scampi’s door en laat 30 minuten marineren.
  • 2 Pel en snipper de ui en de knofl ook. Spoel de tomaten en snij in blokjes.
  • 3 Fruit de ui en knofl ook in olijfolie. Voeg de tomatenpuree en de tomaten toe en schep even om. Blus met de bouillon en laat 20 minuten zachtjes sudderen. Breng op smaak met suiker, peper en zout.
  • 4 Haal de scampi’s uit de marinade en dep ze droog. Roerbak ze in olijfolie. Serveer ze in de tomatensaus.

Tomaten-scampipannetje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Scampipannetje, romige saus met mango en kokosmelk
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampipannetje met roomsaus
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampipannetje met artisjok en paprika
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerd Scampipannetje
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept