Rode curry met vis en groenten

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de venkelknol overlangs en snij in dunne repen. Maak de paprika schoon, snij het vruchtvlees in stukken. Maak de boontjes schoon.
  • 2 Verhit wat olie in een wok. Laat goed heet worden. Voeg de paprika, venkel, maïs en boontjes toe en roerbak 3 minuten op hoog vuur. Schep de groenten uit de pan en zet even opzij. 
  • 3 Snij de vis in stukken en wentel ze in maïszetmeel. Bak ze kort aan in wat olie. Neem uit de pan en zet even opzij.
  • 4 Schep de currypasta in de wok en bak tot de aroma's vrijkomen. Voeg de groenten en de vis toe. Voeg de bruine suiker en de gember toe. Schenk de kokosmelk erbij en breng aan de kook. Laat op matig vuur 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met limoensap en vissaus.
  • 5 Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de noedels en de curry over diepe borden of kommen. Werk naar smaak af met plukjes koriander.

Rode curry met vis en groenten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept