Lenteminestrone met worst

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de groenten schoon. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snij de selder in boogjes. Snij de wortelen in plakjes. Halveer de courgette overlangs en snij in halve plakjes. Snij de asperges in schuine stukken.
  • 2 Stoof de ui met de knoflook, de wortel en de selder op laag vuur aan in wat olijfolie. Voeg de courgette en de asperges toe en bak nog even mee. Voeg de bouillon toe. Breng aan de kook en laat ongeveer 15 minuten sudderen.
  • 3 Voeg de pasta en de bonen toe. Laat koken tot de pasta beetgaar is. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Knijp het vlees in stukjes uit de worsten. Bak ze gaar in wat olie.
  • 5 Verdeel de soep en de merguezballetjes over warme borden en kommen. Werk af met geraspte parmezaan en basilicum.

Lenteminestrone met worst is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lenteminestrone met schelvis en pesto
Bekijk recept
Lenteminestrone
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteminestrone met worst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept