Compote van aardbeien en rabarber met briochebrood

4
35 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de aardbeien en snij in partjes. Schil de rabarber en snij in stukken.
  • 2 Doe de rabarber, de sinaasappelschil, het vanille-extract en de suiker in een pan met een scheutje water. Laat 10 à 15 minuten op een zacht vuur sudderen tot de suiker gesmolten is
  • 3 Voeg de aardbeien toe en laat nog 5 minuten pruttelen. Laat afkoelen.
  • 4 Toast het briochebrood. Serveer de aardbeiencompote met de toast.

Compote van aardbeien en rabarber met briochebrood is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Amandelkoeken met citroen
20 min Snack
Bekijk recept
Zalm met mierikswortelcrème
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boterham met in honing gebakken rode vruchten
Snack
Bekijk recept
Paté brûlée
1u20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zuurkool met aardappelpannenkoekjes
30 min-
Bekijk recept