Gelakt buikspek & varkensballetjes met leffe, honing, piment & frisse kruiden

5
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voeg alle ingrediënten voor de lakage samen en laat deze inkoken.
  • 2  Snij het buikspek met een scherp mes in langs de velzijde. Laat het onder aluminiumfolie zo’n 3 tot 4 uur garen op 150°C tot het vlees bijna uit elkaar valt. Laat het afkoelen en snij het in stukken van 5 x 5 cm.
  • 3 Sjalotje aanbakken en toevoegen bij het gehakt en paneermeel. Nadien aanbakken en lakken.

Gelakt buikspek & varkensballetjes met leffe, honing, piment & frisse kruiden is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Rollade gelakt met stroop
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossenhaas ‘à la plancha’
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool in de wok met gelakt buikspek
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakt Varkensvlees
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept