Tabouleh met groenten en feta

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil en halveer de komkommer, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes. Ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Snij de lente-uitjes in dunne ringetjes. Verkruimel de feta.
  • 2 Breng de bouillon aan de kook. Doe de couscous in een schaal en schenk er de bouillon over. Laat afgedekt wellen, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de korrels los met een vork. Voeg een scheutje olijfolie toe.
  • 3 Maak de wortelen en courgette schoon. Snij ze in stukken en blancheer in gezouten water. Spoel met koud water en laat uitlekken.
  • 4 Meng de geblancheerde groenten met de tomaten, komkommer, rode ui, lente-uitjes, peterselie en munt door de couscous. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
  • 5 Verdeel de tabouleh over borden of kommen. Bestrooi met feta en serveer.

Tabouleh met groenten en feta is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Libanese tabouleh
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde forel van de barbecue
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tabouleh met koolrabi
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde groente met feta & tabouleh
Bekijk recept