Quinoasalade met walnoten en geitenkaas

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de quinoa en laat uitlekken in een zeef. Kook ‘m gaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Snij de appel in blokjes, maar laat de schil eraan. Besprenkel met citroensap. Ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Maak de paprika schoon, verwijder de zaadjes en snij hem in blokjes. Snipper de lente-uien en de munt fijn.
  • 3 Maak een vinaigrette van de olijfolie, azijn en honing, kruid met peper en zout
  • 4 Giet de guinoa af en laat uitlekken. Meng ‘m met de groenten, appel en vinaigrette. Kruid bij met peper en zout.
  • 5 Snij de geitenkaas in plakjes, had de walnoten grof en maak de granaatappelpitjes los. Verdeel de quinoa over glaasjes. Werk af met plakjes geitenkaas, walnoten, granaatappelpitjes en een blaadje munt.

Quinoasalade met walnoten en geitenkaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade
1 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met feta & tuinbonen
Bekijk recept