Bresaola met parmezaanmousse en truffel

6
145 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de gelatine in koud water. Spoel de radijzen en snij in flinterdunne plakjes. Spoel de lente-ui en snij in schuine ringen.
  • 2 Verwarm de melk, samen met de geraspte parmezaan, en los er het uitgeknepen gelatineblaadje in op. Roer goed los, zeef en laat wat afkoelen.
  • 3 Klop het eiwit en de room in aparte kommen stijf. Meng de opgeklopte room met de parmezaancrème en spatel er daarna voorzichtig het stijfgeklopte eiwit door. Doe de mousse in een spuitzak en laat ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.
  • 4 Spuit een toefje parmezaanmousse op een bord. Rol de bresaola tot een roosje en leg het met de plakjes radijs, gesnipperde lente-ui en de geschaafde truffel op de borden. Werk af met groene shiso.

Bresaola met parmezaanmousse en truffel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van sint-jakobsvruchten en aardpeer met truffel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met truffel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-croques met truffel en mozzarella
Snack
Bekijk recept

Aardappelkoekje met bresaola
Voorgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met Bresaola met Philadelphia en rucola
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Miniquiches met courgette en bresaola
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pizza met witlof, bresaola en abdijkaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept