Bruschetta met gerookte paling en tuinboontjes

6
25 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Blancheer de tuinbonen en verwijder het dunne vliesje. Meng de gehakte kruiden en de knoflook met de plattekaas. Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper.
  • 2 Snij het brood met een kleine dresseerring in zes mooie rondjes en rooster ze. Snij de paling in hapklare stukken.
  • 3 Bestrijk de bruschetta met de plattekaas. Beleg met een stukje paling. Werk af met de tuinbonen, plukjes kervel en goudblaadjes. Besprenkel met olijfolie en serveer.

Bruschetta met gerookte paling en tuinboontjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde andijvie met ham
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept