Kippenspiesjes met Kikkoman Yakitorisaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kipfilets of de kippendijen in stukjes van ongeveer 15 à 20 gram. Snijd de uien in stukjes van 4 cm. Prik afwisselend 3 stukjes kip en 2 stukjes ui op de satéprikker. Leg de kippenspiesjes in een schotel en bestrijk ze met Kikkoman Yakitorisaus. Laat 10 minuten marineren.
  • 2 Haal de kippenspiesjes uit de schotel, laat ze uitlekken en leg ze in de oven op de grill op 240° C  gedurende 4 minuten. Met behulp van een borstel nog een keer bestrijken met Kikkoman Yakitorisaus en laten grillen gedurende 4 minuten.

Kippenspiesjes met Kikkoman Yakitorisaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kip yakitori
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Japanse zalmyakitori met knapperige groentenoedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Yakitori
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yakitori
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Met citroen gemarineerde kippenspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenspiesjes in kippenbouillon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geroosterde kippenspiesjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenspiesjes Met Sojasaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept