Jalfrezi met groente

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Dit is een van onze favorieten! Dit gerechtje bewijst dat koken niet moeilijk hoeft te zijn, als je maar de juiste ingrediënten met elkaar matcht. Wij deze dat voor je in deze heerlijke Jalfrezi met groente. Eetsmakelijk!  Rooster het komijnzaad en maal het in een vijzel. Roer het mosterdzaad, de kruidnagel, kurkuma en fenegriek erdoor. Verhit de olie in een pan en bak de ui en aubergines zacht. Schep op een bord. Zet de pan terug op het vuur en voeg de specerijen toe met de gember, chilipepers, knoflook, tomatenpuree en wat citroensap. Roer 5 minuten, tot het mengsel geurig is. Doe de aardappels en bouillon erbij en dek de pan af. Laat 10 minuten stoven op middelhoog vuur. Roer de uien, aubergine en bloemkool erdoor en stoof 5 minuten mee. Voeg de bonen toe. Laat nog even koken, tot alle groenten zacht zijn en de saus is ingekookt. Breng op smaak met zout en peper en serveer op rijst, met gehakte koriander, mangochutney en yoghurt.

Jalfrezi met groente is een recept van Jamie magazine

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kip Jalfrezi
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept