Salsa van mango & komkommer

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Deze frisse salsa smaakt geweldig als bijgerecht bij jouw favoriete BBQ-gerecht. Een echt zomerrecept!  1. Schil de mango met een dunschiller. Snijd het vruchtvlees van de pit en hak het in stukken en doe het in een kom.

2. Schil en hak de komkommer in stukken van dezelfde grootte als de mango en doe ook die in de kom. Pluk de muntblaadjes en hak ze samen met de lente-uitjes fijn.

3. Halveer de Spaanse peper, verwijder de zaadjes en hak hem fijn.  Roer de munt, lente-uitjes en peper door het mangokomkommermengsel, en doe er voldoende extra vierge olijfolie bij om alles aan te maken

4. Doe het sap van de limoenen erbij en breng de salsa voor het serveren op smaak met zout en peper.

Salsa van mango & komkommer is een recept van Jamie magazine

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept