Toast met makreel en gepocheerd ei

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Dit lunchgerecht met makreel is lauwwarm en extra lekker door het gepocheerde eitje. Kijk hoe Jamie Oliver op 3 manieren eieren pocheert via de video. 1 Breng twee pannen gezouten water aan de kook en verwarm de grill voor. Doe de visfilets in de ene pan en pocheer ze 4-6 minuten, tot ze gaar zijn. Pocheer de eieren in de andere pan €“ 3 minuten voor een zachte dooier. Rooster intussen het brood onder de grill. 2 Leg het brood op een bord en druppel er wat olie over. Doe er vervolgens de makreel, een scheut rodewijnazijn en een gepocheerd ei op. Bestrooi met flink wat zout en peper en de bieslook. Per portie 589 kcal, 39,2 g vet (7,8 g verzadigd), 37,8 g eiwit, 20,6 g koolh., 1,6 g suikers Deze video is in het Engels

Toast met makreel en gepocheerd ei is een recept van Jamie magazine

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept