Sashimi met nama shoyu-dressing

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Mmm, sashimi! In dit recept besprenkel je de rauwe plakjes vis met een dressing van honing en nama shoyu sojasaus.  1. Maak eerst de dressing: roer het limoensap, de nama shoyu en honing in een kleine kom door elkaar. Voeg de plakjes chilipeper toe.

2. Leg de sashimi op een schaal en strooi de microblaadjes erover. Bedruppel het geheel met de dressing. Serveer meteen. Tip: Nama shoyu is een niet-gepasteuriseerde sojasaus.

Sashimi met nama shoyu-dressing is een recept van Jamie magazine

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Duo van vis gemarineerd in peper en gekonfijte citroen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm furikake en warme zalm met specerijen
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Sashimi van gerookte zalm en salade van rode kool
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met sashimi van zeebaars en radijs
20 min Voorgerecht
Bekijk recept