Viskoekjes met verse peterselie

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 Maak de gerookte makreel schoon en pluk hem met je handen in stukjes. 2 Prak de aardappelen grof met een vork. Meng ze met de makreel losjes door elkaar. 3 Voeg het ei, de gesnipperde ui, de bloem, de nootmuskaat, de gehakte peterselie en peper en zout naar smaak toe en meng alles goed door elkaar. 4 Draai er balletjes van en druk die plat tot koekjes. Bak ze om en om in 5 minuten goudbruin in de olijfolie. Recept Manja Visser

Viskoekjes met verse peterselie is een recept van Jamie magazine

Dit vind je misschien ook lekker

Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Snelle Thaise viskoekjes met chilisaus
15 min Snack
Bekijk recept
Viskoekjes van rivierkreeftjes (crawfish cakes)
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw-viskoekjes
40 min Voorgerecht
Bekijk recept