Makkelijke lendenbiefstuk met bonensalade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Er kan niets boven een lekkere malse biefstuk. Vul aan met een lekkere bonen en geniet van een salade bomvol superfoods. Je kunt de bonen ook vervangen door kikkererwten, dan heb je net een andere smaaktwist. Probeer maar eens!  Doe de bonen in een steelpan en giet er voldoende water bij dat ze onder staan. Breng het water aan de kook en kook de bonen in 30€“40 minuten gaar. Giet de bonen af en laat ze afkoelen. Bak de biefstuk naar wens en laat het vlees nog 5 minuten rusten voor je het aansnijdt. Meng de bonen met de rest van de ingrediënten voor de salade en serveer dit bij de biefstuk.   Hou jij van lekker healthy food? Dit is hét boek voor jou!    

Makkelijke lendenbiefstuk met bonensalade is een recept van Jamie magazine

Dit vind je misschien ook lekker

Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zelf oliebollen maken
60 min-
Bekijk recept
Groenteterrine
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Makkelijke barbecueforel
30 min-
Bekijk recept
Wokschotel met knoflookgamba’s en makkelijke atjar
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept