Spinnen-ei

15
15 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren 8 minuten en laat schrikken in koud water. Snijd de eieren overdwars door de helft. Haal de dooier eruit en doe deze in een kom
  • 2 Knip de bieslook fijn
  • 3 Doe de roomboter en de bieslook bij de eierdooiers en roer dit tot een romig geheel. Voeg naar smaak zout en peper toe
  • 4 Doe de massa in een spuitzak en vul hier de uitgeholde eieren mee
  • 5 Snijd de olijf doormidden. Gebruik de ene helft als lijfje van de spin en snijd de andere helft in zes gelijke stukjes en gebruik deze als de pootjes
  • 6 Zet tot het serveren in de koeling

Spinnen-ei is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Gruwelpudding met torren, spinnen of kevers
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Enge spinnen
20 min
Bekijk recept
Zoete Spinnen
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kruipende spinnen
0 min
Bekijk recept