De cheesecake van Dorée den Hollander

4
25 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm in een pannetje de frambozen met het water en plet de frambozen met een pollepel zodat het een ingedikte saus wordt. Laat dit een beetje afkoelen.
  • 2 Klop de mascarpone in een kom luchtig.
  • 3 Meng dan de kwark, het limoensap, de rasp en de poedersuiker door het mengsel.
  • 4 Breek de koeken in kleine stukjes en verdeel ze over de bodems van de glazen potjes.
  • 5 Verdeel het mascarpone-kwarkmengsel over alle vier de potjes.
  • 6 Giet een beetje frambozensaus in ieder potje en voeg tot slot het verse fruit toe.
  • 7 Maak de cheesecake extra feestelijk door om elk potje een lintje te knopen.

De cheesecake van Dorée den Hollander is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Koekmannetjes van Wilma den Hollander
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Vliegende hollander
Bekijk recept
Vliegende Hollander
0 min
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept