Paneermeel de luxe van Lucy Kortram

6
70 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stop verschillende soorten broodrestjes in de diepvries in een Lock & Lock bewaardoos.
  • 2 ls de doos helemaal vol zit, haal je de bewaardoos eruit en laat je het brood ontdooien.
  • 3 Verwarm de oven voor op 120 graden Celsius.
  • 4 Leg het ontdooide brood op een vel bakpapier en laat het in de voorverwarmde oven circa een uur bakken.
  • 5 Haal het brood eruit en laat het afkoelen.
  • 6 Stamp of maal het fijn.
  • 7 Het paneermeel smaakt nu al zeer smaakvol door de verschillende broodsoorten.
  • 8 Je maakt het extra lekker door gemalen pinda€™s of amandelen, gedroogde tijm, rauw sesamzaad of gedroogde tarwekiemen eraan toe te voegen.
  • 9 Het smaakvolle paneermeel maakt gehaktballen extra lekker of zorgt voor een lekker korstlaagje op de aardappelpuree.

Paneermeel de luxe van Lucy Kortram is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Groenten in een deegjasje van Lucy Kortram
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kliekjeskroketten van Lucy Kortram
20 min-
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken aubergines à la Méditerranée
30 min-
Bekijk recept