Aardappel-aspergesalade

25 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de aardappelen.
  • 2 Kook ze in ruim water met zout in 12-15 min. gaar.
  • 3 Snijd de asperges in stukjes van 3-4 cm. Kook ze in een bodem water met zout in 15 min. beetgaar.
  • 4 Doe het ei, de wijnazijn en de mosterd in een maatbeker.
  • 5 Zet de staafmixer in de maatbeker en schenk er de olie bij.
  • 6 Zet de staafmixer in de maatbeker en trek langzaam omhoog, tot een gladde, lobbige mayonaise.
  • 7 Meng er de kruiden, de ui en de augurkjes door.
  • 8 Breng de kruidenmayonaise op smaak met zout en peper.
  • 9 Giet de aardappelen en asperges af en spoel ze onder stromend water koud. 1
  • 0 Schep in een schaal om met 4-5 el kruidenmayonaise. Breng op smaak met zout en peper.1
  • 1 Verdeel de sla over een schaal en schep er de aardappel-aspergesalade op.

Aardappel-aspergesalade is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Aziatische aspergesalade
30 min-
Bekijk recept
Wortel-aspergesalade met merquezworstjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met serranoham en basilicum
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met St. Jakobsschelpen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept