Couscoussalade met noten en rozijnen

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de couscous volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
  • 2 Snijd de kaas in kleine blokjes
  • 3 Snijd de komkommer in de lengte door en verwijder met een lepel de zaadlijsten en snijd de komkommer dan in kleine blokjes
  • 4 Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaat ook in blokjes. Snijd als laatste de lente-ui in ringetjes
  • 5 Meng alles samen met de amandelen, rozijnen en fijngehakte koriander door de iets afgekoelde couscous
  • 6 Breng de couscoussalade verder op smaak met de rasp van de citroen, de olijfolie, de kaneel, de versgemalen peper en zout

Couscoussalade met noten en rozijnen is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept