Pasta met asperges en sinaasappelsaus

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de asperges en snijd de houtige onderkanten eraf. Snijd ze in stukken van 4 cm en kook ze 4 minuten in kokend water met zout
  • 2 Neem de pan van de warmtebron en laat de groente in het kookvocht nagaren
  • 3 Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking
  • 4 Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan goudbruin
  • 5 Schil de sinaasappels dik en snijd de partjes los uit de vliesjes. Vang het sap op
  • 6 Snijd de uitjes in smalle ringetjes
  • 7 Maak de knoflook schoon en hak deze fijn
  • 8 Fruit de knoflook in hete olie. Voeg koriander, wijn, sinaasappelsap, bouillontablet en kookroom toe en roer goed. Voeg peper en zout naar smaak toe
  • 9 Schep de afgegoten asperges, sinaasappelpartjes en bosuitjes door de saus en verwarm nog 2 minuten1
  • 0 Schep de pasta in een schaal, giet de saus erop en strooi de pijnboompitten erover

Pasta met asperges en sinaasappelsaus is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Friszure cheesecake met sinaasappelcompote
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept