Pikante kipfilet met geroosterde aardappel en spinazie

4
35 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200C
  • 2 Meng 4 eetlepels olijfolie met zout, peper en cajunkruiden en bestrijk de kipfilets met dit mengsel
  • 3 Boen de aardappelen met schil schoon
  • 4 Prik de schil hier en daar in en pof de aardappelen in circa 6 minuten net niet gaar in de magnetron op 800 Watt
  • 5 Snijd ze daarna in vieren
  • 6 Leg de kipfilets naast elkaar op een bakplaat en rooster ze in circa 12-15 minuten goudbruin en gaar
  • 7 Leg de laatste 5 minuten de aardappelparten erbij, besprenkeld met 2 eetlepels olijfolie waaraan rozemarijn is toegevoegd
  • 8 Roerbak intussen de spinazie in de rest van de olijfolie waaraan de knoflook is toegevoegd
  • 9 Voeg zout en peper naar smaak toe. Serveer de spinazie bij de geroosterde kip en aardappelen.

Pikante kipfilet met geroosterde aardappel en spinazie is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept