De stampi van Mireille Ritmeijer

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappels in 15 minuten gaar in een pan water gaar.
  • 2 Snipper een ui, snijd de paprika€™s in blokjes en de champignons in plakjes.
  • 3 Verwarm de olie in een koekenpan en bak het gehakt rul.
  • 4 Voeg de ui, de paprika€™s en de plakjes champignons toe en bak even mee.
  • 5 Giet de aardappels af en maak een puree met de melk of de bouillon en schep de zeer fijn gesneden andijvie erdoor.
  • 6 Roer ook het gehaktmengsel erdoor en breng de stamppot op smaak met zout, peper en cayennepeper.
  • 7 Warm even goed door. Serveer eventueel de jus erbij.

De stampi van Mireille Ritmeijer is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker


Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept