Bavaroisetaart met €˜spicy€™ vruchtensoep van René Pluijm

6
30 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de gedroogde vruchten en specerijen met water aan de kook en voeg het sap van de citroen en de sinaasappel toe. Doe er ook een plak van de sinaasappel bij, dit zorgt voor een lekker bittertje. Laat even koken en koel het mengsel vervolgens terug door een half uurtje weg te zetten. Zeef nu het sap, hou de vruchten even apart en breng weer aan de kook.
  • 2 Roer de maïzena los in wat koud water en voeg toe aan de hete soep. Scheutje voor scheutje toevoegen en goed doorroeren zodat het mengsel gaat binden.
  • 3 Voeg nu de stukjes appel toe. Ook de gedroogde vruchten mogen weer terug in de pan.
  • 4 Laat dit staan en koel daarna in de koelkast om lekker fris te worden. Breng eventueel op smaak met wat suiker, honing of vruchtenjelly en serveer met bavaroise taart.

Bavaroisetaart met €˜spicy€™ vruchtensoep van René Pluijm is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met ham, buffelmozzarella en dressing van René Pluijm
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbief op groenten en kruiden van René Pluijm
90 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept