Gepocheerde zalm met mayonaise van René Pluijm

4
45 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    swijze bouillon: Breng zachtjes aan de kook en laat 20 minuten trekken.
  • 2 Kook de aardappels gaar (kan ook een dag van tevoren) en breng op smaak met wat zout, peper en een klontje boter.
  • 3 Schil de komkommer flinterdun en maak hiermee een frisse salade met fijngesneden munt, azijn en olie. Breng ook de salade op smaak met zout en peper. Zet de salade koel.
  • 4 Nu gaan we de zalm pocheren. Zorg voor een passende pan en laat de vis mooi gaar worden in de bouillon. De vis moet net niet uit elkaar vallen en niet te droog zijn. Een oranjeroze kleur is het beste.

Gepocheerde zalm met mayonaise van René Pluijm is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Zelfgemaakte tiramisu van René Pluijm
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met ham, buffelmozzarella en dressing van René Pluijm
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept