Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm

4
15 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Plaats eerst de roomijs bonbon op een bordje.
  • 2 Schaaf hier de chocolade in vrij grove stukken overheen, bijvoorbeeld met een dunschiller of kaasschaaf.
  • 3 Maak partjes van de sinaasappel door het met een mes te schillen en daarna de partjes uit te snijden. Vind je dat lastig? Snij het dan gewoon in plakken, ook mooi!
  • 4 Decoreer met een paar stukjes fijngesneden munt voor het aroma en de smaak.
  • 5 Niet zo€™n liefhebber van munt? Gebruik dan vruchtjes, koekkruimels of nootjes ter decoratie.

Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Zelfgemaakte tiramisu van René Pluijm
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met ham, buffelmozzarella en dressing van René Pluijm
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbief op groenten en kruiden van René Pluijm
90 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept