Rosbief op groenten en kruiden van René Pluijm

4
90 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal de rosbief een uurtje van tevoren uit de koeling, laat op kamertemperatuur komen en strooi er wat peper op.
  • 2 Verhit de oven op 200 graden Celsius. Doe een paar druppels olie op de bodem van een ovenschaal en verdeel daarover de groenten. Die hoef je niet eens te schillen, gewoon in grove stukken hakken en neerleggen.
  • 3 Leg daarop de rosbief en schuif deze ongeveer een uurtje in de oven om het medium te bakken. Hoe lang dit precies duurt is afhankelijk van het gewicht en de vorm van de bief. Tip: hoe stugger, hoe gaarder.
  • 4 Haal de bief uit de oven en laat het vlees rusten onder aluminiumfolie.
  • 5 Ondertussen haal je de groenten uit de ovenschaal en blus je de bodem met wijn of water.
  • 6 Voeg een paar klontjes boter toe en roer om een heerlijke jus te maken. Serveer met aardappeltjes en een frisgroene salade. Easy does it!

Rosbief op groenten en kruiden van René Pluijm is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Zelfgemaakte tiramisu van René Pluijm
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met ham, buffelmozzarella en dressing van René Pluijm
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept