De uientaart van Marianne van der Maarel

3
55 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een koekenpan en braad de uien aan.
  • 2 Voeg tijm, peper en zout toe en zet het vuur lager.
  • 3 Laat de uien in 15 tot 20 minuten karamelliseren.
  • 4 Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  • 5 Leg een vel bakpapier op de bakplaat. Rol het bladerdeeg uit en vouw de buitenste rand een klein beetje om zodat er een opstaand randje ontstaat.
  • 6 Verdeel het uienmengsel over de bodem en beleg deze vervolgens met dadels, druiven en baconreepjes. Zet de taart 18 minuten in de oven.
  • 7 Haal de taart eruit en verdeel de zachte geitenkaas erover.
  • 8 Zet de taart nog een minuut in de oven om de geitenkaas warm te laten worden.

De uientaart van Marianne van der Maarel is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker


Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept