Zoete tomatensoep met bastognekoek van Wendy Dekker

4
25 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de ui schoon en snij in grove stukken
  • 2 Breek de Bastogne koeken fijn
  • 3 Fruit de ui in de pan met een beetje olie
  • 4 Als de ui glazig is, het vuur laag en de basilicumblaadjes erbij
  • 5 Blik tomaten, de bouillon en de Bastogne koeken fijn laten sudderen, ongeveer 10 minuten op heel laag vuur
  • 6 Maak ondertussen de mango schoon en mix deze met de staafmixer samen met de crème fraîche
  • 7 Mix met de staafmixer de helft van de tomatensap bij de bouillon, roer daarna de andere helft van de tomatensap er bij in
  • 8 Verdeel dit over de soepkommen en serveer met de mangopuree

Zoete tomatensoep met bastognekoek van Wendy Dekker is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse stamppot van Prisca Dekker
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schuimige briesoep van Wendy Dekker
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolsoep met appelsap van Wendy Dekker
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept