Aardappeltaart met geitenkaas en honing

4
45 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Vet de bakvorm in met olie. Bekleed de vorm met bakpapier en vet dit ook licht in
  • 2 Schil de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes
  • 3 Kook ze in water met zout in circa 15 minuten beetgaar
  • 4 Giet de aardappelplakjes af en laat ze iets afkoelen
  • 5 Smelt de boter en meng de afgekoelde boter door de crème fraîche en de honing
  • 6 Klop de eieren los en meng de tijm en de geitenkaas erdoor
  • 7 Meng het eimengsel door de crème fraîche
  • 8 Schep de aardappelplakjes en het eimengsel in de bakvorm. Strijk de bovenkant glad
  • 9 Bak de aardappeltaart 30 à 35 minuten in het midden van de oven totdat de bovenkant goudbruin is1
  • 0 Laat de taart iets afkoelen in de vorm en snijd in stukken

Aardappeltaart met geitenkaas en honing is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Witlof-aardappeltaart
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amerikaanse zoete aardappeltaart
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappeltaart van Perupas
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappeltaart met ham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept