Groenteburger met spinazie en zoete-aardappelfrites

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 230 °C. Snijd de aardappelen in frites van 4 cm. Schep in een kom om met 3 el olie en eventueel zout, leg op een licht ingevette bakplaat en rooster ca. 20 min. in de oven. Schep halverwege om.
  • 2 Snijd ondertussen met een scherp mes de schil en het witte vlies van de sinaasappels. Snijd de partjes vruchtvlees los van de vliezen, zodat je het vruchtvlees er gemakkelijk met je mes tussenuit kunt wippen. Vang 2 el sap op. Snijd de venkel in dunne halve ringen. Verhit 1 el olie in een wok en bak de venkel, knoflook en spinazie met het sinaasappelsap, peper en eventueel zout 4 min. op middelhoog vuur. Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de burgers 4 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege.
  • 3 Schep het basilicum door de aardappelfrites. Meng de sinaasappelpartjes door de groenten. Serveer de burgers met de groenten en aardappelfrites.

Groenteburger met spinazie en zoete-aardappelfrites is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zoete-aardappelfrites
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Groenteburger met kerrie-mangosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse groenteburger met komkommersalade
15 min
Bekijk recept
Vegaburger met wortelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quinoa met grapefruit, peer en geitenkaas
30 min Bijgerecht
Bekijk recept