Kastanje-chocoladedessert

8
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de kastanjepuree, mascarpone en espresso met een mixer tot een gladde massa.
  • 2 Klop in een andere kom de slagroom met de poedersuiker stijf. Meng met een spatel de helft van de slagroom voorzichtig door de kastanjemascarpone. Meng daarna voorzichtig de rest erdoor.
  • 3 Snijd de cake in plakken, verkruimel over de bodem van 8 glazen en besprenkel deze met de rum. Hak de chocolade grof en verdeel over de cake. Verdeel de kastanje-koffiemousse erover. Garneer met een chocoladehulstblaadje.

Kastanje-chocoladedessert is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Grand chocoladedessert
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladedessert
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Chocopotje met sinaasappel en nootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocopotje met sinaasappel en nootjes
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Charlotte met kastanjes
Nagerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met rode-portjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kastanjelekkernij
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pureetorentje met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept