Slow roasted rosbief met groenekruidenkorst

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160 °C.
  • 2 Rasp de gele schil van de citroen. Verwijder eventueel het steeltje van de rode peper en halveer de peper in de lengte. Verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten.
  • 3 Doe voor de kruidenkorst het rasp, de peterselie, halve peper, knoflook, kaas, ansjovis, het basilicum en de olie in de kom van de keukenmachine en maal fijn. Schep de polenta erdoor.
  • 4 Klop het ei los. Dep de rosbief droog met keukenpapier en bestrijk met het ei. Verdeel de kruidenkorst over de bovenkant en zijkanten van de rosbief en duw aan. Leg terug in de aluminium ovenschaal uit de verpakking.
  • 5 Steek de vleesthermometer in het dikste gedeelte van het vlees en bak in ca. 55 min. in het midden van de oven tot het vlees 60 °C is. Neem het vlees uit de oven, laat het 5 min. rusten onder aluminiumfolie en snijd het in plakken. Serveer direct.

Slow roasted rosbief met groenekruidenkorst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Gestoofde Sucadelapjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpot
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Slow cooked rollade met groenten en kruiden van René Pluijm
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm Als "slow Food"
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept