Kaasplank met 5 spice-perenjam

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de peren, snijd in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise). Doe de peer in een steelpan met het water. Pers de citroen uit.
  • 2 Voeg het sap samen met de geleisuiker en voeg de 5 spices toe. Breng aan de kook en laat op laag vuur 15 min. koken. Laat de jam in 2 uur afkoelen. Leg de kazen op een plank. Serveer de perenjam erbij.

Kaasplank met 5 spice-perenjam is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Appel-perenjam met noten
Bekijk recept
Cranbrerry-Perenjam
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Perenjam
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Appel-Perenjam Met Noten
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kaasplank met zilveruitjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde camembert met cranberry’s en rucola
25 min-
Bekijk recept
Italiaanse kaasplank
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasplank met vijgenbrood
10 min Snack
Bekijk recept