Easy pompoenchili met zwarte bonen

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de pompoen in parten. Verwijder de zaden en de draderige binnenkant. Snijd met een scherp mes de schil eraf. Snijd het vruchtvlees in stukjes van 1 cm. Snijd het steeltje van de peper. Halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn.
  • 2 Verhit de olie in een pan met dikke bodem en fruit de al-andalus en de helft van de peper 1 min. op laag vuur. Voeg het gehakt toe en bak 1 min. op middelhoog vuur.
  • 3 Voeg de pompoen en tomatenblokjes toe en roer goed door. Leg de deksel op de pan en laat op laag vuur in 20 min. gaar stoven. Schep regelmatig om. Voeg de laatste 5 min. de zwarte bonen toe aan het pompoenmengsel en breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 4 Snijd ondertussen de koriander fijn. Verdeel de pompoenchili over 4 borden of kommen en bestrooi met de koriander en de rest van de peper.

Easy pompoenchili met zwarte bonen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept

Spanakopita cups
45 min + 20 oventijd - Voorgerecht
Bekijk recept
Koude sabayon met Marsala op frambozencoulis
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Mojitotrifle
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Luikse koffie
20 min Nagerecht
Bekijk recept