Pittige pappardelle met oesterzwam

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder het vel van de braadworsten. Halveer de rode peper in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn.
  • 2 Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees in 4 min. bruin en gaar. Pers de knoflook uit. Scheur de oesterzwammen in stukken. Voeg de peper, oesterzwammen en knoflook toe en bak nog 3 min. mee.
  • 3 Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 4 Rasp de kaas en snijd de peterselie fijn. Giet de pasta af en schep samen met de kaas en peterselie door het worst-oesterzwammengsel. Serveer direct.

Pittige pappardelle met oesterzwam is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastinaakstamppot met mandarijn en gebakken oesterzwam
30 min-
Bekijk recept
Tom yam met oesterzwam
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oesterzwammen met soja-sesamdip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept